aTalent FI Logo jpg

Lead Full Stack Developer C#

aTalent FI

Työnkuvaus

Etsimme nyt kokenutta ja innokasta Lead Fullstack Developeria vahvistamaan Kontramin R&D-tiimiä Vantaan toimipisteelle. Tässä tehtävässä työskentelet Kontramin omaa tuotekehitystä olevan digitaalisen IoT Edge-alustan, OverSightin parissa. Oversight on kehitetty teollisuuden laitteisiin ja järjestelmiin liittyvän mittausdatan ja laitediagnostiikan keräämisen ja alustan käyttö mahdollistaa esim. reaaliaikaisen kunnonvalvonnan sekä älykkään järjestelmäohjauksen.

Lead Fullstack Developerina osallistut tiiviisti OverSight-alustan kehitykseen ja ylläpitoon läpi koko kehityskaaren ja huolehdit, että päivittäinen kehitystyö sujuu ketterästi. Itse kehitystyö painottuu backend ja pilvi-puolelle, mutta tämän lisäksi pääset myös työskentelemään frontendin, edgen ja raudan parissa. Päivittäisten kehitystehtävien ohella osallistut myös jatkokehityksen sekä alustan tulevaisuuden visiointiin ja viet jatkokehitysideoita käytäntöön yhdessä kolmihenkisen tiimisi kanssa. Tarpeen tullen avustat myös jr-kehittäjiä ongelmatilanteiden ratkomisessa sekä otat vastuuta tuotannon ongelmatilanteiden selvittelystä. Halutessasi pääset osallistumaan myös asiakasrajapinnassa työskentelyyn tuotannon ylläpidollisissa asioissa yhdessä Kontramin huolto-organisaation kanssa. Arjessa työskentelet käyttäen moderneja teknologioita, kuten C#, .NET, Python, JavaScript, React, Linux, Docker ja Azure.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy jo vankkaa kokemusta fullstack kehityksestä ja haluat yhä syventää osaamistasi sekä työskennellä monipuolisten tehtävien parissa. Teknologiat, kuten C# ja React ovat sinulle tuttuja ja pilviympäristössä toimiminen ei ole vierasta. Teknisen osaamisen lisäksi sinulta löytyy myös rohkeutta ilmaista omat mielipiteesi, jonka lisäksi nautit oman osaamisesi jakamisesta tiimisi kesken.

Kontram tarjoaa sinulle:

 • Mielenkiintoiset työtehtävät Kontramin omaa tuotekehitystä olevan tuotteen parissa sekä mahdollisuuden työskennellä moderneja teknologioita hyödyntäen Suomen johtavan teollisuuden kanssa

 • Vastuullisen työnkuvan, jossa pääset aidosti vaikuttamaan kehityskäytänteisiin ja tuotekehityksen tulevaisuuteen sekä auttamaan asiakkaita vihreän siirtymän toteuttamisessa

 • Rennon, rohkaisevan ja osaavan työympäristön sekä työhönsä sitoutuneen tiimin tuen, joiden kanssa pääset myös itse kehittämään osaamistasi.

 • PluralSight tilin oman kehittymisen tueksi

 • Vakaan ja vastuullisen työnantajan, joka välittää työntekijöidensä hyvinvoinnista - Kontram tarjoaa mm. laajan työterveyshuollon, hieronta- ja polkupyörä-edun sekä mahdollisuuden hyödyntää kuntosalia Vantaan toimipisteellä

 • Joustavat työajat sekä hybridityömallin

Toivomme sinulta:

 • Aiempaa kokemusta fullstack kehityksestä sekä pilviympäristössä työskentelystä (esim. Azure)

 • Osaamista C# ja Reactin parista

 • Halua jakaa osaamista tiimin kesken sekä kehittää myös omaa osaamistasi

 • Hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja

 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Katsomme eduksi, mutta emme vaadi:

 • Relevantin opintotaustan

 • Aiemman kokemuksen teollisuuden ympäristössä toimimisesta sekä raudan parissa työskentelystä

 • Osaamisen teknologioista kuten Python, Docker, Linux tai Rest API

 • Kiinnostuksen DevOpsia tai testiautomaatiota kohtaan

Tässä kokoaikaisessa ja vakituisessa tehtävässä työllistyt suoraan Kontramille. Työskentely tapahtuu joustavin hybridityökäytäntein sekä Vantaan toimistolla kuin myös etänä.

Oletko etsimämme osaaja? Lähetä ansioluettelosi tai LinkedIn profiilisi sekä vapaaehtoinen motivaatiokirjeesi PDF-muodossa 30.11. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Voit halutessasi myös liittää mukaan GitHub-profiilisi sekä kertoa hakudokumenteissasi palkkatoiveen ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan myös, ettemme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Kontramista voit lukea lisää osoitteessa https: https://www.kontram.fi/etusivu.html . Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Meri Mattila ( [email protected] ,+358400822158)

 

Kontram on yksi Suomen johtavista automaatio ja mittaustekniikan tuote-, palvelu- ja ratkaisuntarjoajista. Toimitamme suomalaiselle teollisuudelle ja vientiin luotettavia ja teknologisesti innovatiivisia osia ja kokonaisuuksia automaation ja mittaustekniikan eri osa-alueilla.Tavoitteenamme on aina löytää ja tuottaa asiakkaillemme ratkaisuja, joilla he voivat parantaa omaa kannattavuuttaan, helpottaa työtään ja edelleen tuottaa mahdollisimman mutkattomasti omien asiakkaidensa arvostamia asioita. Kontram on perustettu vuonna 1966 ja meillä on toimipisteitä Vantaalla (HQ), Lappeenrannassa, Tampereella, Oulussa ja Jyväskylässä. Olemme osa Indutrade Ab:ta. Lue lisää täältä: https://www.kontram.fi/etusivu.html

Viimeksi lisätyt työpaikat aTalent FI

Senior Full Stack Developer - Golang

Äskettäin lisätyt työpaikat Suomi

Senior Backend Developer

Senior Full Stack Developer - Golang

Senior Software Developer

Senior Java Developer