Bristol Myers Squibb Logo png

Junior Backend Developer - Python

Bristol Myers Squibb

Työnkuvaus

Revise etsii nyt motivoitunutta ja innokasta Jr. Backend Developeria osaksi tiivistä, kasvavaa tiimiä. Pääset työskentelemään maailman suurimman avoimen lähdekoodin ERP-järjestelmän Odoon kanssa kokeneempien kehittäjien tukemana. Työssäsi muun muassa toteutat modifikaatioita Odoon sovelluksiin ja ylläpidät Odoohon liitettäviä lisäapplikaatiota sekä varmistat eri moduulien yhteensopivuuden. Halutessasi pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan lisäapplikaatioita liitettäväksi Odoohon. Pääset heti alusta asti mukaan asiakasprojekteihin ja kokemuksen karttuessa voit halutessasi saada vastuullesi esimerkiksi kattavampia tuotekehityksen tai projektipäällikön tehtäviä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta Pythonista esimerkiksi opintojen tai työkokemuksen kautta. Lisäksi katsomme eduksi aiemman kokemuksen Odoosta tai muista ERP-järjestelmistä, API-rajapinnoista ja integraatioista. Teknisen osaamisen lisäksi olet motivoitunut ja oma-aloitteinen ongelmanratkaisija, joka innostuu luovien ja toimivien teknisten ratkaisujen löytämisestä. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja ymmärrät liiketoiminnan perusperiaatteet. Ennen kaikkea sinulta löytyy intoa oppia uutta ja rakentaa omannäköistä urapolkua asiantuntevan tiimin jäsenenä.

Revise Tarjoaa Sinulle

 • Mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan tehtävän, jossa pääset kehittämään osaamistasi niin kokeneiden asiantuntijoiden tukemana kuin kansainvälisten koulutusten muodossa (esim. Odoo ohjelmointikoulutus ja jokavuotinen Odoo Experience)
 • Mahdollisuuden laajentaa omaa toimenkuvaa yrityksen kasvun siivittämänä sekä urapolun, jolla on mahdollista edetä nopeastikin
 • Paikan huumorintajuisessa, matalahierarkisessa ja kokeneessa tiimissä, jossa viihtyvyys ja hyvinvointi on etusijalla
 • Osaamistasi ja kokemustasi vastaavan palkan ja hyvät henkilöstöedut aina lounas- ja virike-edusta kattavaan työterveyshuoltoon ja puhelinetuun
 • Viihtyisät toimitilat Helsingin Lauttasaaressa ja joustavan etätyömahdollisuuden

Odotamme Sinulta

 • Soveltuvaa korkeakoulutaustaa ja aiempaa kokemusta Pythonista esimerkiksi kesätöiden kautta
 • Halua toimia asiakasrajapinnassa ja ymmärrystä liiketoiminnan perusperiaatteista
 • Toimeentarttuvaa työskentelyotetta, hyviä tiimityötaitoja ja intoa uuden oppimiseeen
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja vahvaa englannin kielen osaamista (suomen kieli katsotaan eduksi)

Lisäksi Eduksi Katsotaan

 • Aiempi kokemus Odoosta tai muista ERP-järjestelmistä
 • API-rajapintojen, integraatioiden ja eri käyttöalustojen tuntemus

Kuulostaako juuri sinun mahdollisuudeltasi? Lähetä ansioluettelosi tai linkkaa LinkedIn-profiilisi lyhyen motivaatiokirjeen kera viimeistään 31.7.2022 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Liitäthän mukaan myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta toimitetut hakemukset emmekä huomioi sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Revisesta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.revise.fi/ . Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Niina Palm (+358 41 7031324, [email protected]).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Revisen palvelukseen. Sopimus on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla työlupa Suomessa työskentelyyn.

Äskettäin lisätyt työpaikat Suomi

Lifetimely: Senior Ruby on Rails developer

Full Stack Developer - React, Node.js

Software Developer - Java

.NET Software Developer