Insta Group Oy Logo png

Backend Golang Developer

Insta Group Oy

Työnkuvaus

Haemme Tampereelle Sarankulman kampuksellemme tai Espoon Keilaniemeen seniorimpaa Backend Golang Developeria oman kyberturvallisuuden tuotteemme kehitystiimiin.

 

MITÄ TEHTÄVÄ TARJOAA SINULLE?

Tiimin tuote on kansainvälisille markkinoille suunnattu digitaalisten varmenteiden hallinnointiratkaisu Insta Certifier. Insta Certifier CA-tuote (Certificate Authority) on luotettava kokonaisratkaisu korkeaa turvatasoa ja pitkää elinkaarta edellyttäville organisaatioille. Insta on Suomen johtava PKI-asiantuntija (Public Key Infrastructure), joten pääset laajentamaan osaamistasi alueesta yhdessä Suomen huippuasiantuntijoiden kanssa.


Tehtävässä toimit senior developerina vastaten yhdessä tiimin kanssa laadukkaan tuotteen teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta. Pääasiallisena kielenä käytämme Golangia, joka mahdollistaa ketterän ja nykyaikaisen toteutuksen. Frontend kielenä käytämme Reactia. Osaamisesi mukaan, voit ottaa osaa myös arkkitehtuurisuunnitteluun ja nuorempien kollegoidesi sparraamiseen.

Työskentelemme Scrum-pohjaisesti, joten jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa niin tuotteeseen kuin työtehtäviin. Rooli ja haasteet muokkautuvat juuri sinun näköiseksesi, ja tuemme vahvasti kehittymistäsi kyberturvan ja ohjelmoinnin alueilla.

Meillä pääsetkin siis:

  • Vaikuttamaan merkittävästi yhteiskunnallisesti merkittävien järjestelmien turvallisuuteen
  • Nauttimaan vahvasta ja pitkäjänteisestä asiantuntijaroolista, jossa työn laatu ja korkeatasoinen tekninen toteutus ohjaavat työtäsi.
  • Osaksi yli 400 kyberturvallisuuden ja ohjelmistokehityksen asiantuntijamme yhteisöä.

 

TULEVA TIIMISI

Certifierin parissa meitä työskentelee 10 henkeä ja laajemmin kyberturvatuotteiden tuotekehityksen parissa noin 20 lisää. Teemme töitä sekä etänä, että Espoon ja Tampereen Sarankulman toimistoilla. Oman työskentelypaikkasi voitkin päättää itse. Toivomme kuitenkin, että voit aina toisinaan pistäytyä Tampereen toimistolla tapaamassa tiimiä ihan livenäkin.

"Go on kielenä työmme suola, mutta meiltä löytyy myös aitoa ammattitaitoa ja kokemusta PKI-kehityksestä. Vaikka käsittelemme isoja ja hankaliakin kokonaisuuksia, on meillä todella vapaa kädet lähteä tutkimaan asioita. Siihen voi luottaa täysin, että apua ja palautetta saa aina kun sitä pyytää.

Meidän tiimissämme on hyvin karismaattista porukkaa, joiden kanssa on helppo jutella ja juttua riittää aina. Vaikka työskentelemme pääsääntöisesti kaikki etänä, tavataan tiimikavereita päivittäin teamsissa Dailyn merkeissä, sekä rennoissa tunnelmissa useampaan otteeseen viikon aikana aamukahveilla."

Richard - Senior Software Engineer

Vaalimme rentoa ilmapiiriä ja teemme töitä aidosti yhdessä tiiminä. Uuden oppiminen on meille osa työtä, ja jo opittua jaetaan tiimissä muille. Haluamme kehittyä, katselmoimme yhdessä koodia, kysymme ja annamme palautetta.


 

ME INSTALLA

Suomalaisena perheyhtiönä mottomme "Lupa luottaa" konkretisoituu jokapäiväisessä työssämme: toimimme asiakaslähtöisesti ja kannamme yhdessä vastuun tiimin ja jokaisen instalaisen hyvinvoinnista.

➡️Voit lukea lisää meistä Instalaisista täältä


 

TOIVOMME SINULTA.

Sinulla on kokemusta backend ohjelmistokehityksestä, sekä vähintään perusymmärrystä myös arkkitehtuuri- ja teknologiavalinnoista. Työskentelet mielelläsi tiimimuotoisesti yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa.

Sinulta löytyy myös:

  • Tietokantaosaamista mm. PostrgeSQL:stä tai muista SQL-tietokannoista Linux ympäristössä.
  • Kokemusta esim. Javasta, C++:sta tai C:stä, jonka pohjalta otat haltuun ketterästi myös Golangin.
  • Kykyä kommunikoida selkeästi ja johdonmukaisesto erityisesti suomeksi, mutta myös englanniksi.

Voit myös hyödyntää tehtävässä aiempaa PKI-osaamistasi. Aikaisemman kokemuksen Golangista katsomme tehtävässä eduksi.


 

KIINNOSTUITKO?

Kasvamme tällä hetkellä keskimääräistä kyberturvamarkkinan kasvua nopeammin. Jätä hakemuksesi tehtävään viimeistään 26.2.2024!

Hae tehtävää helposti joko LinkedIn-profiililla tai jättämällä CV:si meille. Käsittelemme hakemuksesi noin kahden viikon sisällä, ja olemme yhteydessä jokaiseen hakijaan. Teemme rekrypäätöksen aina heti sopivan henkilön löydyttyä.

 


Haluatko kysyä tehtävästä ennen hakemista?

  • Project Manager Raine Nieminen juttelee mielellään kanssasi ja kertoo tehtävistä lisää numerosta 0505761447 tai raine.nieminen(at)insta.fi.
  • Rekrytointiprosessiin liittyvissä asioissa tavoitat rekrytointitiimimme osoitteesta rekry(at)insta.fi

 

Meille työsuhteeseen tuleville tehdään perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys ja huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

 

 

Insta Group Oy Espoo Espoo Tampere Tampere Kokopäiväinen

Julkaistu 07.02.2024

Find your dream job

Äskettäin lisätyt työpaikat Suomi

Senior C++ Developer

Lead Engineer

Senior Software Engineer

Senior Software Developer