Visma Logo png

Lead Software Developer

Visma

Työnkuvaus

Me M2-tiimissä teemme Suomen suosituinta kulu- ja matkalaskujärjestelmää. Automatisoimme kulu- ja matkalaskujen käsittelyä, jotta yli miljoona loppukäyttäjäämme voivat jättää rypistyneet kuitit historiaan ja säästää aikaansa kulu- ja matkalaskuprosessin parissa. Etsimme nyt joukkoomme Lead Software Developeria eli tutummin johtavaa senioridevaajaa, joka haluaisi jatkaa kanssamme hyvää koodaamisen meininkiä ja varmistaa, että järjestelmämme on alansa huippu myös seuraavat 20 vuotta.

Tässä roolissa pääset tekemään tulevaisuutta uudistamalla koodikantaa sekä poistamaan teknistä velkaa. Tehtävä sisältää koodin konvertointia, uudelleenkirjoitusta ja tarvittaessa koodin tehostamista. Tukenasi tehtävässä ovat tietysti alan parhaat asiantuntijat ja tiimimme. Vaikka työssäsi pääsetkin työntämään kädet saveen koodin parissa, tehtävään kuuluu myös esihenkilön rooli alle kymmenen devaajan tiimissä. Esihenkilönä innostut tiimiläistesi osaamisen kehittämisestä ja sparraat heitä eteenpäin, jotta varmistamme tuotekehityksen laadun myös pitkällä tähtäimellä. Tässä tehtävässä raportoit M2:n Product Area Directorille.

Työskentelyssämme painottuu etätyö, mutta voimme järjestää sinulle työskentelypaikan Helsingin, Tampereen, Vaasan, Jyväskylän, Mikkelin tai Kuopion toimistoille, joissa pääset mukaan osaksi aktiivista Visma-yhteisöä. Asuinpaikallasi ei meille ole väliä, kunhan tulisit tervehtimään meitä kollegoita Helsingin toimistolle joka toinen viikko.

 


Mitä toivomme sinulta

  • Osaat lukea ja ymmärrät C++-koodia, ja osaat käyttää seuraavia teknologioita: Microsoft ASP.NET Framework (C#), Microsoft SQL Server. Lisäksi osaamiseesi kuuluvat Windows-palvelinympäristöt mukaanlukien Internet Information Server (IIS), Git-versionhallinta ja ketterät menetelmät (scrum).

  • Kokemusvuosia tärkeämpää meille on relevantti työkokemus ja näkemyksellisyys modernista ja korkealaatuisesta tuotekehityksestä.

  • Vaikka tekeminen keskittyy uudempiin teknologioihin, luet ja ymmärrät sujuvasti vanhemmilla teknologioilla koodattuja kokonaisuuksia.

  • Koska toimit tehtävässä alle 10 hengen tiimin esihenkilön roolissa, olet innostunut ihmisten johtamisesta ja tiimisi osaamisen kehittämisestä. Aikaisemman esihenkilökokemuksen sijasta meille tärkeämpää on halukkuus innostaa tiimiläisiä ja toimia heille roolimallina.

  • Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja tiimityötaidot. Tiimissämme on erinomainen ja lämmin yhteishenki, jollaisesta toivomme uuden kollegan välittävän.

  • Kykyä suunnitella ja johtaa omaa työtäsi itsenäisesti.

  • Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa tehtävänkuvasta johtuen. Englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

 


Millaista meillä on työskennellä?

Työ Vismalla ei koskaan ole tylsää. Puitteet onnistumisille luomme työn- ja vapaa-ajan tasapainolla, luottamuksella sekä matalalla hierarkialla. Yrityskulttuurimme koostuu monista erilaisista mausteista ja kukoistamme erilaisten vahvuuksien kautta. Yhteiset arvomme näkyvät päivittäisessä tekemisessämme ja uskomme siihen, että oikeassa seurassa maanantai voi aidosti olla viikon paras päivä. Meillä saat lähes 400 työkaverin viihtyisän ja rennon työyhteisön, modernit työvälineet sekä työn ja vapaa-ajan harmoniaa tukevat työsuhde-edut. Kulttuurimme luo edellytyksiä uuden oppimiselle, ammattitaidon kehittämiselle sekä oman uran edistämiselle. Työyhteisömme on aina tukenasi tavoitteidesi saavuttamisessa ja varmistamassa työssä viihtymisen. Merkityksellisyyttä työstäsi ei puutu, sillä tekemisellämme on aidosti vaikutusta miljoonien suomalaisten arkeen.

 


Hae nyt! Kerromme mielellämme lisää!

Tässä tehtävässä voit työskennellä joustavasti etänä. Toivomme kuitenkin näkevämme sinua säännöllisesti, noin joka toinen viikko, toimistolla tapaamassa tiimikavereita, sillä yhteisöllisyys ja tiimityö on meille tärkeää. Palkkahaarukka tehtävässä on n. 5000–6000 euroa, mutta kuulemme mielellämme odotuksistasi. Toivomme että voisit aloittaa tehtävässä elo-syyskuun aikana.

Lähetäthän hakemuksesi pian, viimeistään 14.6.2024. Vastaamme kaikille hakijoille viimeistään viikon sisällä hakuajan päättymisestä ja haastattelut pyrimme järjestämään jo kesäkuun aikana. Huomioithan että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja saatamme kutsua sopivia kandidaatteja tapaamaan tiimiämme jo ennen hakuajan päättymistä. vastaan hakemuksia kuin rekrytointijärjestelmämme välityksellä.

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa tuoteomistajamme Tero Alhokorpi. Teron tavoitat puhelimitse numerosta +358 40 562 2338 seuraavina ajankohtina: Perjantai 7.6.2024 ja 14.6.2024 klo 10.00–11.00 sekä 12.00–13.00.

 


Huomioithan että otamme vastaan hakemuksia vain rekrytointijärjestelmämme välityksellä.

Haku alkaa 30. toukokuuta 2024 ja päättyy 14. kesäkuuta 2024, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

 

Visma Aquila Oy

Visma Aquila Oy on luotettava kumppani liiketoimintakriittisissä SaaS-tuotteissa. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia ratkaisuja työsuhteen elinkaaren vaiheisiin: palkanlaskentaan, kulu- ja matkahallintaan, taloushallintoon, työvoiman hallintaan, henkilöstöhallintoon ja henkilöstön kehittämiseen sekä opetushallintoon. Tarjoamme ylpeydellä parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen, sekä huipputeknologiaa, ihmiseltä ihmiselle. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma.

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. 14 500 työntekijää, 1,6 miljoonaa yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa sekä 2,2 mrd. euron liikevaihto vuonna 2022 sitouttavat meidät kehittämään toimivia ratkaisuja huomisen tekijöille. www.visma.fi


 

 

Sähköposti: [email protected]

Sijainti: Keskuskatu 3

Äskettäin lisätyt työpaikat Suomi

Senior Java Developer

Lead Software Developer

Senior Software Engineer

Full Stack Developer